Høje kontorstole i Herlev for basketballspillere

Traditionelt set er basketball en sport med hovedsageligt høje spillere. Den gennemsnitlige højde i Amerikanske NBA for en basketball spiller er ca. 2 meter. Dette skyldes at dette er en fordel når kurven sidder på 3,05 meters højde når man forsvarer eller angriber. Er man under 1,8 meter høj betragtes man som lav, hvilket betyder at definitionen af højde er anderledes i basket. Som basketball spiller skal man derfor finde en ekstra høj kontorstol i forhold til den almindelige kontoransatte. Hos Prostole i Herlev har de et stort udvalg af høje kontorstole med god ergonomi og komfort, som er velegnet for basketball spillere https://prostole.dk/hoej-ryg-kontorstole/..

 

Pas dit arbejde og karriere

Det anbefales at anskaffe en høj kontorstol, således at du får støtte i ryggen og undgår en skadelig arbejdsstilling. En god kontorstol er vigtig så dit kontorarbejde ikke går ud over din basketball karriere, eftersom kroppens præstationsevne forringes af skaderne. Det er den stille dræber som mange basketballspilere ikke er opmærksomme på. Med den rette kontorstol og korrekt indstilling, kan du både passe dit arbejde og karriere.

 

Hvor høj skal ryggen være

Du opnår en sund arbejdsstilling ved at stolen dækker dine skuldrer. Man måler fra hoften og op til skulderne, så høj skal din kontorstol være. Man skal også være opmærksom på at ens lår får den rette støtte, næsten hele låret skal dækkes af sædet. Som det sidste skal stolen komme højt nok op. En god ide for høje personer at tilkøbe nakkestøtte. Helst en nakkestøtte som kan justeres således at man hviler nakken. Komforten betyder meget når man sidder hver eneste dag på arbejde i mange timer.

  

Dækkes din ryg og skuldrer ikke af stolen, vil du med tiden mærke spændinger i nakke, ryg og skulder. Hvis sædet på kontorstolen ikke kan komme højt nok op, kan du få skader i knæ og læg. Er man ikke opmærksom på kroppen, vil det påvirke din præstation negativt.