Malinee er din fodpleje og skønhedsklinik

Malinees skønhedsklinik ligger i Brejning, Børkop nær Vejle og tilbyder en bred vifte af forskellige skønhedsbehandlinger. Her hos Malinee får du den absolut bedste og mest vidunderlige behandling. Malinee er topproffesionel og ved hvordan man kredser for kunden og får dig, som kunde, til at føle dig helt og aldeles afslappet. Det er nemlig vigtigt at alle kunder går fra klinikken med smilet op til ørene og endnu mere skønne end de var i forvejen da de kom ind. Malinee sætter nemlig en kæmpe ære i skønhedspleje og sikrer sig du bliver fyldt med fornyet energi og ro efter at være blevet forkælet i klinikken. Du kan læse mere om klinikken her hvor du også kan se alle vores behandlinger: https://malinee.dk/.

Der tilbydes adskillelige forbehandlinger og forskellige tilkøb hertil. Man kan også vælge en fodbehandling med fodmassage inkluderet så du virkelig kan slappe af. Men hvis du virkelig søger afslappelse og nydelse kan du booke en thai fodmassage, hvor fødderne virkelig får masseret alt anspændelse ud. Det er også muligt at tilkøbe en paraffinbehandling af fødderne som sikrer dig de blødeste fusser du længe har oplevet. Paraffin benyttes nemlig til ekstremt tør og revnet hud, men det øger også blodcirkulationen og er derfor også godt ved gigt og ledsmerter. Yderligere kan du slutte fodbehandlingen af med at få tæerne lakeret med CND shellac eller vinylux, på den måde har du glæde af pæne fødder i lang tid efter behandlingen. Læs meget mere om de forskellige fodbehandlinger her: https://malinee.dk/fodbehandlinger/.

Malinees skønhedsklinik emmer af positiv energi og selvforkælelse. Du vil finde Malinee og hendes store smil tage godt imod dig når du ankommer til klinikken, herfra vil hun tage dig trygt igennem behandlingen, for malinee forstår virkelig at sætte dig i centrum og skræddersy behandlingen så den passer til dig og din hudtype. For eksempel bliver alle cremer ved ansigtsbehandlingerne unikt valgt til den enkelte kunde og dennes hudtype og problemer. Læs mere her: https://malinee.dk/.