Spil basket derhjemme med en basketball stander

Basketball kan umiddelbart virke som en lidt utilgængelig sport, da man skal bruge en basketballbane for at spille det, men det er det faktisk ikke. Du kan nemlig selv bestille og få leveret en basketball kurv med stander lige til døren og gå i gang med at spille basketball på vejen, i indkørslen el. baggården.

Du skal altså ikke ud at finde en udendørs basketballbane med tvivlsomme kurve el. leje dig ind i en hal med basketballbaner, nej du skal bare købe din egen basketball kurv.

Hvad er en basketball stander?

En basketball stander er en basketball kurv med fodder ofte kan justeres i højden. Den holdes stabil af foden der fyldes med vand el. sand og hjul gør det muligt at flytte den hvorhen man vil og køre den ind el. ud fra vejen hvor man bor.

Der findes overordnet 3 forskellige typer af disse basketball standere, hvor forskellen på dem er prisen og kvaliteten, samt hvem standeren er til.

  • Lave basketball standere til børn til under 1.500 kr.
  • Billige basketball standere i budgetklassen til mellem 1.000-3.000 kr.
  • Professionelle basketball standere til indendørs og udendørs brug til 4.000-10.000 kr.

Basketball-kurv.dk kan du finde en grundig guide til de bedste basketball standere og basketkurve med plade og blive klogere på hvilken en du bør vælge.

Den mest populære basketball stander

Den mest populære basketball stander er den i budgetklassen, da den passer til de flestes hjemmebehov og alle har råd til den. Den giver dig tilpas mulighed for at justere højden på kurven mellem 230-305 cm og er derfor god til de fleste større børn der har en interesse i basketball, samt til voksne der gerne vil spille en gang imellem.

Har du en trampolin i haven?

Hvis du har en trampolin i haven findes der også en anden yderst sjov og underholdende måde at få basketball bragt hjem til dig på. Du skal bare sikre dig at din trmapolin har et sikkerhedsnet på for at det er muligt.

Har den det, så kan du købe en basketball kurv til trampolin med bold til og begynde at lave de vildeste dunk på trampolinen. Det er ikke bare sjovt, men giver også rigtig god motion at udfordre ens hoppeevner på trampolinen.

Jeg håber dette inspirere dig til at spille basketball derhjemme og invitere venner og bekendte over til en straffeskudskonkurrence el. 2 mod 2 spil.