10 overraskende fakta om padleboards, som du ikke vidste

Hvis du er som de fleste andre, tænker du på paddleboards som en sjov sommeraktivitet på vandet. Men vidste du, at der er meget mere i paddleboards end bare at flyde rundt og blive solbrændt? I dette blogindlæg vil vi dele 10 overraskende fakta om paddleboards, som du sikkert ikke vidste!

Så her er de ti ting, du sikkert ikke vidste om paddleboards:

  1. Paddleboarding er en gammel hawaiiansk sport. Den blev første gang dokumenteret i begyndelsen af 1900-tallet, men det menes, at den har eksisteret i meget længere tid.
  2. Der findes to hovedtyper af paddleboards: surf og racing.
  3. Paddleboards er traditionelt lavet af træ, men i dag er de også lavet af glasfiber og andre materialer.
  4. Paddleboards findes i alle former og størrelser. Længden kan variere fra ord til board.
  5. Vægten af et paddleboard afhænger på de materialer, den er fremstillet af. Et paddleboard kan variere i vægten efter materialet, men de fleste ligger omkring 10-15 kilo.
  6. Padleboards kan bruges i både ferskvand og saltvand.
  7. Du behøver ikke at være en stærk svømmer for at padleboarde. Du bør dog helst kunne svømme og føle sig godt tilpas i vandet generelt.
  8. Paddleboarding er en fantastisk træning for hele kroppen. Det er især godt for dine kernemuskler, arme og ben.
  9. Paddleboarding er en øvelse med lav belastning, hvilket betyder, at det er skånsomt for dine led.
  10. Paddleboarding kan udføres alene eller sammen med en gruppe venner.

Så der har du det! Dette er blot nogle få af de overraskende fakta om paddleboards, som du sikkert ikke vidste. Så næste gang du er ude på vandet, så tag et øjeblik til at sætte pris på alt det, som dit paddleboard har at byde på! Find dit nye paddleboard her. Og husk, at hvis du er nybegynder, så kan det være en god ide at have en snor om benet, som holder fast i boardet, på den måde forsvinder det ikke væk, hvis man falder af.