Skal du have mere frihed rent økonomisk, så få en smartere konto

En ting de fleste har brug for ind imellem er luft i økonomien!

Nogen gange er livet ganske enkelt ikke helt nemt. I hvert fald ikke rent økonomisk. Der er nemlig nogle måneder har det med at trække tænder. Her kan slås med de sædvanlige udgifter såvel som et par af dem du ikke regnede med. Skal du f.eks. lige skufte en dør der gik i stykker, samtidig med at bilen skal have nye sommerdæk. Ja så kan det være svært at få råd til alle de andre ting.

Hvis du har en måned der er ekstra hård, så kan en smart afbetalingskonto være det rette. Med sådan en kan du få mere frihed, da du kan flytte nogle betalinger fra måned til måned. Det er ikke nødvendigvis en nyhed, men det kan være dyrt i oprettelse at lån. Det er det ikke denne smarte konto. Den er nemlig altid på standby. Den koster ikke noget når du ikke bruger den. Når du så køber med den, så kommer der kun lidt renter på. Der skal ikke dyre oprettelser til og heller ikke gebyrer. 

Faktisk kan du med en sådan konto, købe i alle onlineshops. Det betyder at alle varer står til rådighed på afbetaling uanset hvad du mangler at få købt. Det er varer som tøj, sko, frækt lingeri, elektronik, møbler, værktøj, hårde hvidevarer, mad og ja endda sexlegetøj

Hvordan skal du så bruge det når du skal handle?

Når du skal købe i din favorit shop, så gør du helt som du plejer. Du smider dine varer i kurven og derefter går du til kassen. Helt som sædvanlig. Når du så skal betale, så vælger du blot den nye betalingsmåde. Beløbet trækkes nu ikke fra din konto, det samles til et fælles beløb du så kan logge ind og dele op i små bidder. De trækkes dernæst hver måned på din konto. Det har aldrig være nemmere at få lidt luft i økonomien.