Sportsskader i basket

Som enhver anden sport er skader en del af gamet når der dyrket basket. Hvorvidt en skade klassificeres som en sportsskade handler mest om hvad der har udløst skaden. Man idræst- og sportsskader kan dog sidestilles med lignende tilstande erhvervet ved anden fysisk aktivitet, herunder havearbejde, fysisk arbejde eller lignende.

 

Behandling af Sportsskader

Behandlingsprincipperne for mange idrætsskader ligner derfor mange af behandlingsprincipperne for almindelige muskel og led problemer. Behandling skal dog tilpasses den enkelte træningsintensitet og niveau

 

Alle kan få sportsskader

Hos din sportskiropraktor på Østerbro arbejder vi med sportsrelaterede skader og gener hos alle lige fra ungdomsudøveren til eliten. Vi har erfaring med samarbejde med flere eliteudøvere og har samarbejde med flere foreninger. Vi ved derfor hvad der skal til for at hjælpe dig tilbage på banen igen til din sport om det er basket eller andet idrætsgren. Hos os ved vi at træningspsykologien er et stort element hos udøveren – ikke mindst hos eliteudøveren.  

 

 

Ultralydsskanning for sportsskader

Ultralydsskanning er et genialt værktøj i udredningen af skader hos idrætsudøvere. Korrekt og hurtig afklaring af bagvedliggende årsag kan være afgørende for hurtigere at kunne vende tilbage til banen. Hos din sportskiropraktor på Østerbro er vi specialuddannet inden for ultralydsskanning af muskler og led og samarbejder med private og offentlige når behovet er tilstede for yderligere udredning ved MR eller behov for kirurgi.

 

Genoptræning af sportsskader

Korrekt tilgang til aflastning efter POLICE princippet i den akutte fase med evt supplerende behandling for at komme hurtigere i gang er vigtigt. Vigtigere er dog korrekt tilgang til genoptræning og supplerende træning efter den akutte skade således at ny skade kan undgås fremadrettet.

 

Vi er specialister i udredning, behandling, samt træningsvejledning ved sportsskader – vi er din hjælp til at komme tilbage til banen hurtigst muligt. Kontakt din Kiropraktor i dag for hjælp til at blive dine skade kvit.