Udendørsaktiviteter til din påske

Påsken er en fantastisk tid på året. Vinteren er ved at være ovre, træerne begynder at få blade, og blomsterne begynder så småt at titte frem fra jorden. Sommeren er på vej, og vi kan se frem mod lysere dage. Påsken giver derfor også mulighed for endelig at lave nogle udendørsaktiviteter, der ikke involverer sneboldkampe. Der er masser af forskellige muligheder for at lave udendørsaktiviteter, og herunder er det netop, hvad der vil blive gennemgået så du ikke går glip af en mulighed for en aktivitet, i det fantastisk påskevejr.

Skattejagt for alle aldre

En skattejagt kender man som regel fra en børnefødselsdag, hvor man skulle finde en skattekiste fyldt med slik eller andet lækkert. Skattejagter kan dog også laves for den ældre årgang, med inspiration fra e-news.dk. Den udfordring man giver dem med at skulle ud og lede efter et objekt, gør det super spændende for, så er man næsten ligesom en pirat på jagt efter guldet. Dette er lige meget om man er 5 eller 25 år gammel. Her kan man lave flere forskellige poster, hvor personerne skal hen og løse en gåde eller en anden form for opgave, for at de kan få en ledetråd til den næste post. Jo ældre man er desto sværere kan man lave disse opgaver, der skal løses. Hvis man er en større mængde af deltagende kan man gøre det til en heldagsaktivitet, ligesom et slags O-løb hvor der er forfriskningsposter med en god kop te eller kaffe, inkluderet. Denne form for aktivitet er super hyggelig, og kan virkelig skabe et godt sammenhold mellem de deltagende. 

Udflugt i den danske natur

Den danske natur har utrolig meget at byde på, især i løbet af foråret. Her begynder alt jo at blomstre, og er derfor fantastisk at kigge på, hvis man begiver sig ud i naturen. En aktivitet som altid er meget populær blandt folk der gør meget i udendørsaktiviteter er, at tage på en kanotur. Man kan sige at vejret, som er under påsken ikke findes bedre til en kanotur. Vejret er ikke for varmt og heller ikke for koldt, og man kan derfor være i ét med naturen, mens man sejler ned af diverse søer med sine venner, veninder, familie eller kæreste. En kanotur behøves heller ikke kun være én dag, da der langs mange af søerne er mulighed for overnatning. Hvis man er mere til en kanotur, der kun skal være én dag er en sø som Odense Å en oplagt valg, da den passer perfekt til en endagstur. Hvis man i stedet hellere vil tage kanoturen et ekstra skridt, og have overnatninger med, så skal man længere op i Jylland. Her skal man op til Gudenåen, hvor man finder en å der er længere og som netop har massere af gode overnatningsmuligheder i løbet af strækningen. Dette er dog ikke hoteller, men derimod sheltere eller teltpladser, så et godt råd ville være at tage en sovepose og noget varmt tøj med.